Friska, glada och produktiva medarbetare

Liopep är en mikroträningsapp för arbetsplatsen. Skapa en hubb för din organisation för att öka välbefinnande, gemenskap och lönsamhet.

Plattformen som får personalen att må och prestera bättre

Liopep är ett digitalt gym som gör mikroträning rolig under arbetsdagen. Skapa en Liopep-hubb där din organisation kan ta aktiva mikropauser genom att spela rörelsespel eller göra rörelseövningar vid datorn eller på mobilen.

Vad säger våra användare om Liopep?

91%

Känner sig piggare

4.1

69%

Upplever fysisk förbättring

Mikroträning minskar långtidssjukskrivning med 13 %

2 minuters regelbundna rörelsepauser under dagen minskar hälsoriskerna med stillasittandet och ökar produktiviteten.

Vinster för individen och organisationen

Att ta regelbundna mikropauser är lönsamt för individen och företaget. Mikroträning under arbetsdagen kan minska långtidssjukskrivning med 13 %. 2 minuters rörelsepaus minskar hälsoriskerna med stillasittandet.

Engagerade medarbetare

Liopep bygger på gamification för att skapa engagemang kring fysisk aktivitet. Liopeps rörelsespel med utmaningar och tävlingar bidrar till ökat engagemang på arbetsplatsen. Att mikroträna tillsammans med kollegorna bidrar till ett gott arbetsklimat.

Regelbunden återhämtning

Återhämtning är viktigt under arbetsdagen men kan också vara svårt att genomföra. Distraktion kan ge mer avslappning än meditation. Spel kan vara ett sätt att koppla av. Studier har visat att spel inom kategorin "casual games", alltså spel med enklare spellogik och mindre komplex design, kan minska stress på liknande sätt som vid mindfullness-meditation.

liopep

2024, Liopep AB

Kontakt

Liopep AB

info@liopep.com

Karl Dahlgrensgatan 10

SE 582 28, Linköping