Rörelsespel med webbkamera

Lekfull träning direkt framför datorn

Paper Planes

Du rör dig i sidled och skjuter genom att sträcka upp händerna över näsan. Ladda om och skjut igen eller håll kvar. Ett utmanande spel som kräver timing, och ju bättre du blir desto mer rör du på dig. Det tar lite tid att bli duktig, men det är så roligt när du börjar sätta skotten!

Crossing

Du lyfter armbågarna upp över näsan för att hoppa framåt, en arm för att hoppa åt sidan. Du ska sedan ta dig framåt och undvika att bli påkörd. Tungt spel som ger väldigt mycket rörelse i hela ryggpartiet och axlarna. Detta spel tog bort en av grundarnas (Erik) nattliga ryggvärk och är därför ett måste i hans dagliga användning.

Bubbles

Bubbles är ett spel du kan låsa upp genom att använda Liopep och klara utmaningar. I Bubbles vrider du på kroppen åt sidan för att sikta och lyfter båda händerna upp över näsan för att skjuta. Med tiden lär du dig att sikta och spela snabbare.

Mer spel

Det finns många, många fler spel, men de måste man låsa upp genom att skaffa Liopep, ta pauser och bygga sig ett bättre arbetsliv med regelbunden mikroträning. Varför inte starta?

Datorn identifierar dina kroppsrörelser

Vi använder datorseende med AI för att spåra dina kroppsdelars position. Detta görs genom att analysera bildströmmen från din webbkamera direkt utan att någon bilddata sparas eller skickas från din dator.

liopep

2024, Liopep AB

Kontakt

Liopep AB

info@liopep.com

Karl Dahlgrensgatan 10

SE 582 28, Linköping